Höstkampanj 2021

Hösten står för dörren. Spara pengar med vår kampanj för bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar!

Under hösten erbjuder Sortera dig som kund containrar till förmånligt fast pris, 6995 kr i för en liftdumper på 5-10 kubik, alternativt 9995 kr för en lastväxlare på 15-30 kubik (LVX 30 m3 med lock ingår ej i kampanjen).

I priset ingår 7 dagars hyra (inklusive leveransdagar). Vill du behålla containern längre tillkommer en dygnshyra (125 kr/dygn för 5-10 kubiks-container och 150 kr/dygn för 15-30 kubiks-container) fr.o.m. dag 8.

Alla ovanstående priser är inklusive moms.

Ring oss på nr 020-15 16 17 eller maila till info@sortera.se och uppge ”Kampanj höststädning 2021”!

Kampanjen varar under september, oktober och november månad, och gäller bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Först till kvarn gäller då antalet containrar är begränsade.

Sortera har de flesta på marknaden förekommande containrar och bilar för att kunna utföra alla typer av jobb. Klicka på menyfliken ”Produkter/tjänster” i huvudmenyn för att läsa mer om våra produkter och tjänster.

Observera att inga typer av farligt avfall får förekomma i containrarna! Se vår sorteringsguide och villkor under sidan “dokument”.

Sortera har de flesta på marknaden förekommande containrar och fordon för att kunna utföra alla typer av jobb. Klicka på menyfliken ”Produkter/tjänster” i huvudmenyn för att läsa mer om våra produkter och tjänster.