Sortera som arbetsgivare

Sortera är en branschledande och stabil arbetsgivare som befinner sig i en spännande expansionsfas.

Framtiden är ljus på Sortera

Att det går bra för oss på Sortera ska vi inte sticka under stol med. I dag hjälper vi företag, organisationer och privatpersoner runtom i landet med allt från insamling och återvinning av avfall, till sanering, logistik och etablering.
 

Pension

En långsiktig karriär

Vi vill att du som medarbetare ska stanna länge hos oss och välkomnar dig därför till en arbetsplats med en positiv företagskultur, där du får mycket goda möjligheter att växa. Vi är stolta över den familjära stämning vi har i företaget, och för att bibehålla den ordnar vi med jämna mellanrum roliga aktiviteter för våra medarbetare. Vi vill ge dig möjlighet att växa med oss, och vårt mål är att du ska trivas och vilja stanna länge hos oss.
 

Kollektivavtal

Trygga anställningsvillkor, försäkringar och pension

Att vi som arbetsgivare har kollektivavtal innebär en trygghet för dig som anställd hos oss. Kollektivavtalet reglerar villkor som t.ex. lön, semester, arbetstid och mycket annat. Via kollektivavtalet har du en rad försäkringar i din anställning hos oss, och varje månad gör vi en pensionsinsättning för dig – allt för att bidra till en tryggare framtid.
 

Gemenskap

Företagskultur

Inom Sortera har vi en stark företagskultur präglad av gemenskap, samarbete och att vi bryr oss om varandra. Våra medarbetare med olika erfarenheter och bakgrund gör oss starka, och bidrar till nya idéer som ständigt utvecklar vår verksamhet och oss som medarbetare. Sortera är en generös arbetsgivare med gemensamma frukostar, träningspass, fester och andra personalfrämjande aktiviteter.

Friskvård

Friskvård

Att våra medarbetare mår bra och håller sig friska är viktigt för oss. Vi vill ta hand om vår personal och se till att alla mår bra på sin arbetsplats. Samtliga anställda har rätt till friskvårdsbidrag. På flera av våra arbetsplatser har vi också gemensamma träningspass – det kan röra sig om allt från boxpass och innebandy till gemensamma löparpass och andra gruppträningsaktiviteter. Sortera har också en kultur av att delta i olika friskvårdsaktiviteter, t.ex. olika typer av lopp och tävlingar. Beroende på din tjänst hos oss kan du också vara berättigad till en årlig omfattande hälsoundersökning. Detta i syfte att främja hälsa och välmående, både privat och i arbetet.

Sortera Academy

Service, Hållbarhet och Kompetens – våra värdeord

För att göra oss framgångsrika och kunna jobba på ett enhetligt sätt kombinerat med varandras värdefulla olikheter, bakgrund och erfarenheter, har vi en gemensam grund i våra värderingar som vi kallar Sortera Way. I korthet innebär Sortera Way att vi alltid är engagerade i våra kunder och gör vårt bästa (Service), att vi värnar om miljön och gör vad vi kan för att minska klimatpåverkan (Hållbarhet), samt att vi är duktiga och professionella i det vi gör och väl insatta i Sorteras verksamhet (Kompetens).

Med hållbarhet i fokus

Med hållbarhet i fokus

Vi är stolta över att under 2019 blivit utsedda till ett av Sveriges mest hållbara företag. Detta enligt ”Sustainable Brand Index™ B2B” som fokuserar på de största B2B-företagen i Sverige inom olika områden. Vi söker ständigt nya sätt att minska vår belastning på miljön, och det är extra roligt att se att vårt hårda arbete uppmärksammas i denna typ av forum. Om du vill vara med och bidra till att skapa ett mer hållbart samhälle kan Sortera vara arbetsgivaren för dig.

Förmåner

  • Lön, försäkring och pension enligt kollektivavtal
  • Tillgång till gym och träningsanläggning samt gemensamma gruppträningspass
  • Gemensamma frukostar
  • Förstärkt föräldrapenning
  • Friskvårdsbidrag
  • Subventionerad lunch genom Rikskortet
  • Rabatt hos SATS på träningskort

(förmånerna kan variera beroende på i vilket bolag inom koncernen du är anställd)

Låter det här intressant?

Tycker du att det här låter som en arbetsplats du skulle kunna trivas på, och tror du att du skulle kunna bidra på ett positivt sätt, tveka inte att söka någon av våra lediga tjänster. På sidan ”Lediga tjänster” kan du se vilka tjänster vi just nu söker personal till, och där kan du också skicka in din ansökan. Finns det inga lediga tjänster för tillfället så bokmärk sidan och kika in då och då! Sortera är ett växande företag, och det skapas ofta nya tjänster som behöver tillsättas. Varmt välkommen med din ansökan!