Sortera Kundportal

Sortera Recycling Kundportal är en tjänst som gör att du som kund kan arbeta mer miljömedvetet, enklare och mer kostnadseffektivt med er avfallshantering. Från kontoret eller från byggarbetsplatsen.


Är du redan registrerad användare på vår kundportal, klicka på ”Logga in”-knappen ovan för att komma till inloggningssidan.


I Sorteras kundportal kan ni som kund snabbt och enkelt beställa produkter och tjänster från oss. Oavsett om det gäller leverans eller hämtning av säckar, kärl eller containrar. Oavsett tid på dygnet och utan att du behöver plocka upp telefonen och ringa.

Kundportalen erbjuder er en smidig översikt över era hyresobjekt och beställningar, både pågående såväl som avslutade. Självklart hanterbart utifrån enskild beställning, projekt eller adress. Härifrån är det extra lätt att beställa en tömning av den container ni hyr, den vanligaste beställningen hos er kunder, nu tillgänglig med endast ett par klick.

Utöver det har ni enkelt tillgång till miljö- och avfallsrapporter, valbara per projekt. Ni kan själva sätta ihop just de fraktionssammanställningar ni behöver. Självklart finns det möjlighet att få dessa både som PDF-rapporter eller i Excel-format.

Bild på fraktionsrapport


Arbeta snabbt och enkelt med Sortera Recycling Kundportal


 • BESTÄLL SNABBT OCH ENKELT
  Spara tid genom det snabba, enkla och tydliga beställningsflödet. Ni kan lägga flera ordrar i en beställning för ett eller flera projekt. Vi sparar även dina projektval så att du slipper skriva in samma information om och om igen.
   
 • TYDLIG AVFALLSHISTORIK
  Vår fraktionssammanställning har förtydligats och erbjuder idag en webbvy som på ett smidigt sätt visar informationen direkt. Det går även bra att ladda ned en PDF-rapport eller Excelfiler för varje tabell.
   
 • BEHÖRIGHETSANPASSAD MED SPRÅKSTÖD
  Kundportalen erbjuder er möjligheten att bestämma t.ex. vilken information och vilka beställningar era medarbetare ska ha tillgång till, utifrån ett antal olika förutbestämda roller. Både på svenska eller engelska som språk.
   
 • TILLGÄNGLIG VAR OCH NÄR DU VILL
  Kundportalen är till för alla och därför självklart mobilanpassad. Vare sig ni har inne-administratörer som föredrar dator, eller projektledare på byggarbetsplatsen som föredrar surfplatta eller mobil, kan alla använda den utan problem.
   
 • KONTINUERLIG UTVECKLING
  Vinsterna med att använda Sortera Recycling kundportal är redan många, och de blir fler hela tiden då vi kontinuerligt utvecklar denna tjänst för att säkerställa att ni – våra kunder – kan få ut det bästa tänkbara värdet av vårt samarbete.
   
 • KOM IGÅNG DIREKT
  Det går snabbt och lätt att komma i gång. Om du redan är en registrerad användare kan du logga in direkt. Om du vill bli en användare kan du anmäla ditt intresse, eller om du vill veta mer innan du bestämmer dig går det bra att boka en demo.

   


Bra att veta


Så här blir ni en kund och du en användare i kundportalen

Om det företag du arbetar för redan är en registrerad kund i kundportalen kan du be er kundportals-administratör att bjuda in dig, det är det snabbaste sättet. Om du inte vet vem det är, använd formuläret på sidan ”Registrera dig” för att anmäla ditt intresse så hjälper vi er att hitta varandra.

Om det företag du arbetar för inte är en registrerad kund i kundportalen kan ni använda formuläret på sidan ”Registrera dig” för att anmäla ert intresse, det går snabbt och enkelt. Vi återkopplar inom kort och hjälper er att sätta upp ert företag i kundportalen.

Du vet väl att du som kundportals-administratör enkelt kan bjuda in nya användare till ert företag i kundportalen (se stycket om ”Så här bjuder du som kundportals-administratör in användare till ert företag i kundportalen”).

När du har registrerat dig

Är du osäker och behöver hjälp kan du höra av dig till din ansvariga säljare eller till vår kundtjänst, så hjälper de dig att komma i gång med kundportalen.

Så här bjuder du som kundportals-administratör in användare till ert företag i kundportalen.

Om du är en kundportals-administratör kan du enkelt bjuda in nya användare, både medarbetare och underentreprenörer till ert företag, till kundportalen. Du bestämmer själv vilken information och vilka rättigheter varje användare ska ha tillgång till. Den du bjuder in får en personlig inbjudan skickad till sig på mail, och kan sedan logga in på kundportalen.

När du inte längre vill att en användare ska ha tillgång till ert företag i kundportalen kan du enkelt inaktivera dennes konto.

Bild på inbjudningsformulär

Skärmdump på inbjudningsformuläret/skapa användare


Användarprofiler och behörigheter


Användarrättigheter tabell

I tabellen ovan ser du vilka olika behörighetsnivåer som finns för de olika användarrollerna. Som kundportals-administratör kan du sätta behörighetsnivå på de användare du bjuder in till kundportalen.

 


Åtkomst i mobilen


Bokmärk kundportalsidan

När du är på kundportalen i din webbläsare på mobilen, välj ”Lägg till på hemskärmen” så får du Sortera Kundportal-ikonen på din hemskärm, och kan med endast ett klick öppna kundportalen. Snabbt, smidigt och enkelt.

Bild på smartphone med hemskärm